OK Lliga

Hoquei sobre patins

OK Lliga

Duel directe per la copa

Hoquei sobre patins. El Vendrell i el Girona es disputen l’última plaça lliure de la competició del KO. Per classificar-se, els penedesencs han de guanyar i els gironins, puntuar

L’última plaça que queda lliure per jugar la copa se la disputen en un enfrontament directe el Vendrell i el Citylift Girona (12.30 h) en la darrera jornada de la primera volta de l’OK Lliga. Qui aconsegueixi la victòria es classificarà, i un empat afavorirà el conjunt gironí. Els dos equips estan empatats a 21 punts, però els gironins tenen al seu favor la diferència de gols generals, i per això si acaben empatats seran ells els que disputin la copa. Les altres vuit places ja estan adjudicades. El Liceo, el Barça Lassa, el Reus Deportiu i el Noia Freixenet són els caps de sèrie de la competició, mentre que també van aconseguir una plaça l’ICG Software Lleida i l’Igualada, mentre que el Lloret Vila Esportiva la disputarà com a organitzador.

El Vendrell juga com a local, però el partit es disputarà al pavelló Joan Ortoll de Calafell, perquè ens penedesencs encara no disposen del seu. Tot i això, s’espera que el pavelló estigui ple. El conjunt vendrellenc arriba a aquesta important cita després d’ensopegar (1-1) a la pista del Palafrugell que lluita per sortir de la zona de descens. Els penedesencs només han perdut dos partits com a locals, contra el Barça i contra el Voltregà fa quatre jornades. En el darrer partit com a locals van golejar l’Arenys de Munt (5-1).

El Girona afrontarà la darrera jornada de la primera volta molt animat, ja que ha guanyat els dos darrers partits i ho ha fet contra els altres dos equips de les comarques gironines, el Palafrugell i el Lloret. Tots dos han estat a casa, on han aconseguit els seus millors resultats i només han encaixat una derrota. Lluny del seu pavelló, els gironins porten quatre derrotes en els quatre últims desplaçaments, tot i que han visitat els tres primers i els han plantat cara i han lluitat pels punts fins al final.

IGUALTAT

Estan empatats a 21 punts, però els gironins tenen la diferència de gols general a favor

FACTOR PISTA

El Vendrell és sòlid a casa i al Girona li costa puntuar en els desplaçaments

El títol honorífic de campió d’hivern

En aquesta darrera jornada de la primera volta de l’OK Lliga també està en disputa el títol honorific de campió d’hivern entre el Liceo i el Barça. Els gallecs són els líders amb dos punts més que els blaugrana, i es volen assegurar aquesta primera plaça a casa contra el Voltregà. El Barça rep el Noia en un duel entre dos equips de la zona alta –segon contra quart–, i on cap dels dos no té ganes de tornar a ensopegar. També destaca l’enfrontament entre el tercer, el Reus, i el cinquè, el Lleida, en aquesta zona capdavantera, mentre que en la zona baixa hi torna a haver un partit clau entre equips de la zona de descens que lluiten per apropar-se als llocs de salvació. L’Arenys de Munt rep el Palafrugell, que té un punt més, i estan respectivament a sis i cinc punts de la permanència.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)