OK Lliga

El Noia posa a prova la fortalesa de Riazor

Hoquei sobre patins.El Reus rep l’engrescat Voltregà en un duel clàssic i el Barça enceta la segona volta contra el cuer

El Noia enceta la segona volta de l’Ok Lliga a la pista del Liceo disposat a seguir afermant les seves grans possibilitats de tornar a la lliga europea. El conjunt de Pere Varias visita el líder conscient de la dificultat que comporta puntuar a Riazor però, alhora, amb l’exemple ben proper de la recent victòria del Voltregà, el primer equip que ha puntuat a la pista gallega.

Els osonencs visiten el Reus, que no pot deixar escapar més punts a casa si vol continuar aspirant al títol. El Barça té un partit certament assequible a casa contra l’Asturhockey, el cuer de la categoria. A Les Comes, es juga un duel entre dos dels equips que han animat més la competició en la primera volta. L’Igualada, brillant cinquè classificat, rep el Girona, el setè. Els locals miraran de sobreposar-se al desgast europeu després de jugar i perdre (4-1) en la CERS a Lleida. Els de la Terra Ferma, precisament, visiten la sempre complicada pista de l’Alcoi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)