OK Lliga

Marc Grau fa l’empat a dos segons del final

Hoquei sobre patins. El Lloret Vila Esportiva va sumar un valuós punt a la pista del Lleida en un partit amb moltes alternances

LLEIDA 3 LLORET 3

ICG SOFTWARE LLEIDA:Lluís Tomàs, Joan Cañellas, Giménez, Andreu Tomàs i César Candanedo –equip inicial–; Bruno di benedetto, Roberto di benedetto, Creus, Mataix i Mola.LLORET VILA ESPORTIVA:Serra, Rubén Fernández, Plaza, Marc Grau i Àlex Grau –equip inicial–; Lluís Grau, Farré, Gallardo, Patau i Perarnau.GOLS:0-1 (5’) Rubén Fernández. 0-2 (5’) Marc Grau. 1-2 (9’) Andreu Tomàs. 2-2 (24’) Roberto di Benedetto. 3-2 (31’) Giménez. 3-3 (50’) Marc Grau.ÀRBITRES:J.A. Ribó i D. Pico. Van mostrar targeta blava a Creus.FALTES:6 del Lleida i 11 del Lloret.

Un gol de Marc Grau quan només faltaven dos segons per al final del partit va donar un valuós empat al Lloret Vila Esportiva en la seva visita a la pista de l’ICG Software Lleida. L’enfrontament va tenir moltes alternances i va ser molt disputat. Els lleidatans van tornar a sumar punts després de quatre derrotes seguides, mentre que els lloretencs van puntuar per segona jornada seguida, una cosa que encara no havien fet en aquesta OK Lliga.

El Lloret va tenir molt d’encert en l’inici del partit i en el minut cinc va fer dos gols seguits i es va avançar amb un 0-2. Els locals van assimilar aquest resultat en contra i amb paciència i bona feina van empatar abans del descans. En l’inici de la segona meitat els locals van disposar de bones ocasions i es van avançar (3-2). Tot i això, no van tenir encert en les jugades de bola aturada i van desaprofitar dos penals i una falta directa durant l’nefrontament. La falta directa va ser en l’últim minut i hauria sentenciat el partit. El Lloret mai es va rendir i en els darrers segons va buscar el gol de l’empat i Marc Grau el va aconseguir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)