Més hoquei

Tres punts contra un rival molt directe

Hoquei sobre patins. El Citylift Girona femení va guanyar el Liceo, amb un gol en els darrers minuts, i s’allunya del descens. Contra el Gijón, el campió, va plantar cara però va perdre

GIJÓN 5 GIRONA 3

LICEO:Guscin, Sanjurjo, Paz, Castelo i Lucia Yañes –equip inicial–; Vaamonde, Novoa, Parga, Lara Yáñez i L. Fernández.CITYLIFT GIRONA:Díaz, Ruiz, Roure, Vall i Castro –equip inicial–; Manzanares i Planella.GOLS:0-1 (8’) Ruiz. 0-2 (29’) Castro. 1-2 (36’) Lara Yáñez. 2-2 (46’) Vaamonde. 2-3 (50’) Manzanares.ÀRBITRE:F.J. López. Blava a Castelo.FALTES:9 del Liceo i 9 del Girona.

LICEO 2 GIRONA 3

HOSTELCUR GIJÓN:E. González, M. González, S. González, J. Fernández i Obeso –inicial–; I. Fernández, Roces, Soberón i Morera.CITYLIFT GIRONA:Díaz, Dorca, Vall, Castro i Piqué –inicial–; Ruiz, Roure, Fontrodona i Planella.GOLS:0-1 (5’) Castro. 1-1 (8’) M. González. 1-2 (11’) Castro. 2-2 (15’) J. Fernández. 2-3 (19’) Vall (p.). 3-3 (40’) Obeso. 4-3 (44’) Obeso. 5-3 (48’) J. Fernández.ÀRBITRE:P. Garcia.FALTES:11 del Gijón i 11 del Girona.

El Citylift Girona va aconseguir una victòria molt important en el seu doble desplaçament d’aquest cap de setmana. En la seva visita a la pista del Liceo –el rival més directe–, va aconseguir tres punts clau contra un rival directe en la lluita de l’OK Lliga femenina per no baixar. Un gol en l’últim minut els va donar la victòria. A la pista del Gijón, el campió, les gironines van plantar cara –2-3 en la primera meitat–, però en els darrers deu minuts les asturianes es van imposar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)