OK Lliga

Hoquei sobre patins

OK Lliga

La millor ratxa de sempre a l’OK Lliga

Hoquei sobre patins. El Citylift Girona ha aconseguit cinc victòries consecutives, que l’han classificat per a la copa i l’han fet pujar de la novena a la quarta posició

En les dues temporades a l’OK Lliga, el Citylift Girona no havia encadenat una bona ratxa de resultats com l’actual, que l’ha portat a sumar cinc victòries consecutives, fins ara. Dissabte visita la pista del Vic i la podria ampliar. La temporada passada, la del seu debut a la màxima categoria, el Girona va guanyar el primer partit, el de l’estrena a casa, contra el Liceo (6-4). No va ser fins a les jornades vuit i nou que va sumar punts en dos partits seguits –un empat i una victòria–, i va haver d’esperar a la segona volta per guanyar dos partits seguits, en les jornades disset i divuit. Això ho va repetir en les jornades vint-i-dos i vint-i-tres.

En aquesta temporada els homes que entrena Ramon Benito van trencar aquests números d’inici i en els tres primers partits van aconseguir tres victòries, i van encadenar quatre partits puntuant ja que van empatar en la quarta jornada. El bon inici dels gironins, que van estar diverses jornades en la tercera posició, va tenir continuïtat i sempre van estar en la zona mitjana alta de la taula. El Citylift Girona va iniciar en la tretzena jornada contra el Palafrugell (3-2) aquesta ratxa de cinc victòries que l’ha fet pujar de la vuitena fins a la quarta posició que ocupa en aquesta dissetena jornada. També ha guanyat a casa el Lloret (4-0), a la pista del Vendrell (4-6) i de l’Igualada (1-3), i dissabte va derrotar l’Arenys de Munt (3-1). El Girona va aconseguir en aquest seguit de bons resultats la classificació per a la copa al final de la primera volta.

Vuit a la primera divisió

El conjunt gironí va aconseguir guanyar vuit partits de manera consecutiva en la temporada 2015/16, en què va militar a la primera divisió i va aconseguir l’ascens a la màxima categoria. Va guanyar tots els partits entre la jornada set i la catorze, i després va estar dos partits més sense perdre. El Citylift Girona va passar de l’onzena posició –a tocar de la zona de descens– a la segona plaça i a lluitar per pujar a l’OK Lliga, una fita que va aconseguir en la darrera jornada.

LES ANTERIORS

El curs passat la ratxa era de dos triomfs seguits i enguany ja l’havia deixat en tres

LA BONA RATXA

5
Victòries
consecutives ha aconseguit el Girona en les últimes cinc jornades de l’OK Lliga.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)