OK Lliga

El Barça, ben atent al Vendrell-Liceo

Hoquei sobre patins. El líder visita avui el Joan Ortoll, mentre que els blaugrana juguen demà a la pista de l’Arenys de Munt

El Barça Lassa visitarà demà l’Arenys de Munt, que en la primera volta va aguantar prou bé a la pista blaugrana (2-0), sabent què ha fet avui el Liceo al pavelló Joan Ortoll de Calafell contra el Vendrell. El conjunt penedesenc va donar una bona imatge, sobretot en la primera part al Palau (5-1). Malauradament, és molt complicat que el tècnic penedesenc pugui comptar amb Eloi Mitjans, que va ser baixa al Palau perquè es va trencar el dit d’un peu en el partit contra el Caldes. S’ho mirarà també de prop el tercer en discòrdia, sempre que millori el joc que va oferir contra l’Asturhockey avui a la pista del Palafrugell. El Girona, que fa sis jornades que no perd, rep el Caldes per defensar el quart lloc. L’amenaça amb un punt menys el Noia, que és favorit contra el Lloret. L’Igualada, que ha perdut el tres últims partits i només ha fet dos gols, visita el Voltregà assedegat. Els osonencs aspiren a reenganxar-se encara més a la zona mitjana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)