Més hoquei

Un punt ben valuós

Hoquei sobre patins. Un gol de Ferran Garcia i l’actitud defensiva permeten al SHUM esgarrapar a Manlleu el sisè empat del curs

MANLLEU 1 SHUM 1

MANLLEU:Garcia, Mangas, Prat, Molas i Ballart -equip inicial-; Gamissans, roc Pujadas, Navarro i Marc Pujadas.SHUM FRIT RAVICH:Cantarero, Rodríguez, Garcia, Villares i presas -equip inicial-; Font, Roura, Pujol i Tarrés.GOLS:1-0 (21’) Molas. 1-1 (21’) Garcia.ÀRBITRES:J.A. Sanz i C. Garcia.FALTES:9 del Manlleu i 12 del SHUM Frit Ravich.COMENTARI:el SHUM Frit Ravich va esgarrapar dissabte un punt valuós a la pista del Manlleu –el sisè classificat de la primera estatal– que li permet mantenir-se ben viu en la lluita per evitar el descens. L’equip de David Bou és un punt per sobre de l’antepenúltim, el Vilanova, l’equip que marca la línia del descens. El SHUM, que en la primera volta va perdre a casa contra el conjunt osonenc (4-5), va saber esperar la seva oportunitat tot i el gol del jugador local Pol Molas en el tram final del primer temps. Ferran Garcia, el capità, va signar l’empat definitiu en el tram inicial del segon període. Els locals van disposar d’un penal i d’una falta directa quan el resultat era d’1-1 però el porter del SHUM Carles Cantarero es va mantenir ferm sota els pals. Els selvatans, que van tenir una bona actitud defensiva durant tot el partit, no van disposar de cap acció de bola aturada.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)