OK Lliga

A tres punts del lideratge

OK Lliga. El Reus va vèncer contundentment el Caldes i va aprofitar l’empat de Barça i Liceo per retallar dos punts a cadascú

REUS 10 CALDES 3

REUS DEPORTIU:Ballart, Casanovas, Bancells, Salvat i Torra –inicial–, Marín, Rodríguez i Escala.RECAM LÀSER CALDES:Sierra, Molera, Rovira, Galbas, A. Acsensi –inicial–, Rosa, R. Acsensi, Ricart i Blanque.GOLS:0-1 (7’) Galbas. 1-1 (9’) Torra. 2-1 (11’) Marín. 3-1 (14’) Marín. 4-1 (20’) Bancells. 4-2 (23’) Rovira. 5-2 (33’) Marín. 6-2 (35’) Bancells. 6-3 (35’) Rosa. 7-3 (41’) Rodríguez. 8-3 (41’) Rodríguez. 9-3 (42’) Marín (f.d.). 10-3 (48’) Escala.ÀRBITRES:J.A. Ribó i D. Pico. Van mostrar targeta blava a Galbas.FALTES:5 del Reus i 11 del Caldes.COMENTARI:El Reus va ser el gran beneficiat de la jornada en quedar a tres punts de la primera posició i passar a dependre d’ell mateix per intentar guanyar l’OK Lliga gràcies a la clara victòria contra el Caldes, que es va afegir a l’empat entre el Liceo i el Barça. Els roig-i-negres, que estan a un punt dels gallecs i a tres dels blaugrana, van desfer-se amb comoditat dels barcelonins, i va destacar el pitxitxi Raül Marín, autor de quatre gols. Va caldre per despertar-se, però, que el Caldes s’avancés. Acte seguit el Reus va anotar quatre gols consecutius que van fer impossible qualsevol altre desenllaç que una victòria local. En la segona meitat van acabar caient sis gols més, fins i tot el darrer, obra del jove Escala.
R. RODRÍGUEZ
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)