OK Lliga

Un dia rodó per al Noia

OK Lliga

NOIA 5 VOLTREGÀ 0

NOIA FREIXENET:Zapater, Esteller, Xauis, Casas i Roca -equip inicial-; Del amor, Mendes, Llorca i Aragonès.CP VOLTREGÀ:Roca, Crespo, Vargas, Armengol i Teixidó -equip inicial-; molas, López i Gallifa.GOLS:1-0 (19’) Del Amor. 2-0 (23’) Roca. 3-0 (26’) Roca. 4-0 (29’) Llorca. 5-0 (34’) Esteller.ÀRBITRES:J.A. Ribó i Á. de la Hera.FALTES:9 del Noia i 9 del Voltregà.COMENTARI:El Noia Freixenet va ser ahir superior al Voltregà en intensitat, encert i rotació, es va imposar amb claredat i s’aferma en el quart lloc amb 5 punts més que el Girona. Nil Roca, amb dos gols, va ser un dels destacats i el porter Martí Zapater també va contribuir amb bones intervencions en la segona part quan els osonencs van millorar.