hoquei patins

lliga europea

Un final de regnat cruel

Hoquei sobre patins. El Voltregà tanca dues temporades dominant la lliga europea femenina; l’Hostelcur Gijón el succeeix i s’emporta el títol

Dues temporades de domini europeu del Voltregà femení van arribar a la seva fi amb la cruel derrota en la semifinal de la lliga europea contra el Benfica per 5-4. Les de Sant Hipòlit no van poder arribar a la final i lluitar per revalidar el títol, buscar el tercer consecutiu i el sisè de la seva història, i no va ser perquè no fessin mèrits. Les jugadores que entrena el tècnic Beto Borregán van fer un bon partit, van saber avançar-se en el marcador en els primers minuts contra un rival que jugava a casa i tenia el suport d’un nombrós públic. Després van reaccionar a cada gol del Benfica i van disposar de dos gols de marge en dues ocasions que feia pensar que l’objectiu d’arribar a la final era possible. Tot va canviar en els darrers sis minuts, en què van encaixar tres gols en només tres minuts de marge i el conjunt portuguès va remuntar per posar-se al davant i emportar-se la victòria i la classificació.

El conjunt osonenc ja s’ha començat a conscienciar per deixar enrere aquesta derrota i centrar-se en l’OK Lliga femenina, la competició en què encara està viu i lluita pel títol. El Voltregà va tercer i és a tres punts del líder, el Manlleu, i a un de l’Hostelcur Gijón, i encara s’ha d’enfrontar a tots dos en la segona volta de la competició.

LES FRASES

En cinc o sis minuts no vam saber gestionar bé els xuts finals; el Benfica va tenir sis ocasions i en va ficar tres
Aquests partits passen una vegada cada mil
La sensació és agredolça perquè el partit està ben jugat i ben gestionat però al final el que compta és que has perdut
Les jugadores estan decebudes, saben que ho han donat tot i que no ha pogut ser. Però són unes guanyadores i encara queda la lliga per disputar

Díez i Casarramona, campiones

Les catalanes Maria Díez i Anna Casarramona van guanyar amb l’Hostelcur Gijón la final de la lliga europea femenina en derrotar per 3-4 el Benfica. La igualadina va sortir en l’equip títol i va marcar un gol, mentre que la manlleuenca va sortir des de la banqueta. El conjunt asturià va guanyar el cinquè títol de la seva història i va igualar els cinc que també ha conquerit el Voltregà. La final va ser molt anivellada, el Gijón es va avançar tres vegades i tres vegades les portugueses van empatar. Julieta Fernández, María Díez i Marta González (2) van marcar els gols.