OK Lliga

El Lloret no mereix perdre

OK Lliga. Va caure contra el Caldes en un partit amb decisions arbitrals polèmiques

LLORET 2 CALDES 3

LLORET VILA ESPORTIVA:Serra, Lluís Grau, Plaza, Marc Grau i Àlex Grau –inicial–; Rubén Fernández, Gallardo, Farré, Patau i Perarnau.RECAM LÀSER CALDES:Campor, Molera, Galbas, Alexandre Acsensi i Roger Acsensi –inicial–; Rosa, Blanqué, Ricart, Rovira i Sierra.GOLS:1-0 (19’) Gallardo. 1-1 (24’) Rosa, de penal. 2-1 (25’) Àlex Grau. 2-2 (31’) Rosa. 2-3 (35’) Galbas.ÀRBITRES:I. González i I. López. Van mostrar targeta blava a Marc Grau i Plaza, i targeta vermella a Farré i al tècnic del Lloret Manolo Barceló.FALTES:11 del Lloret i 7 del Caldes.

El Lloret Vila Esportiva va perdre a casa contra el Recam Làser Caldes però no va merèixer la derrota. Un seguit de decisions arbitrals polèmiques van influir en un partit que va ser igualat entre dos equips que buscaven la victòria per tenir la permanència a tocar. Després del 2-3 els dos col·legiats van mostrar en menys de mig minut una targeta blava a David Plaza, i targetes vermelles directes a Adrià Farré i a l’entrenador del Lloret, Manolo Barceló. En els darrers set minuts i quan buscaven l’empat amb insistència els lloretencs van fer entrar dues vegades la bola dins la porteria dels vallesans, però en cap de les dues ocasions els arbitres van concedir el gol que hauria estat el de l’empat. El segon va ser a només un minut del final del partit i quan els selvatans estaven jugant amb cinc homes i sense porter.

L’inici del partit va ser anivellat i fins a sis minuts del descans Gerard Gallardo no va avançar els lloretencs. Els visitants van empatar de penal però tot seguit Àlex Grau va fer el 2-1 amb què es va arribar al descans. En la segona meitat els visitants van saber capgirar el partit i situar-se amb un 2-3 a favor. El Caldes també va disposar de tres faltes directes en aquesta segona meitat, però el porter del conjunt local Ferran Serra va estar encertat i les va aturar totes tres. Quan faltaven set minuts per al final el Lloret també va disposar d’un penal a favor per empatar, però David Plaza no va poder superar el porter visitants i el marcador no es va moure.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)