Més hoquei

El SHUM venç un rival de la zona d’ascens

Hoquei patins

SHUM 2 SANT CUGAT 1

SHUM FRIT RAVICH:Cantarero, Jordi Rodríguez, Ferran Garcia, Villares, Presas –inicial–; Victor Crespo, Font, Roura, Pujol i Ramírez.PHC SANT CUGAT:Toda, Farnés, Ferrer, Gilabert i Serrallonga –inicial–; Yepes, David Martínez, Claramunt, Maideu i Gisbert.GOLS:0-1 (3’) Farnés. 1-1 (22’) Presas. 2-1 (23’) Presas.ÀRBITRES:A. López i D. PIco. Targeta blava a Yepes.FALTES:17 del SHUM i 11 del Sant Cugat.COMENTARI:El SHUM Frit Ravich va sumar tres punts importants contra un rival de la zona alta, que l’ajuden molt en la seva lluita per mantenir la categoria de la primera divisió. Els maçanetencs van derrotar per 2-1 el Sant Cugat, un dels equips que ocupa la zona d’ascens a l’OK Lliga. El SHUM feia quatre jornades que no aconseguia la victòria. Els selvatans van saber remuntar un gol dels vallesans. Roger Preses va fer dos gols en un minut just abans del descans. En aquest partit va debutar Victor Crespo, fitxat per reforçar l’equip en les darreres jornades.