OK Lliga

El Caldes venç a la pista del Voltregà

OK Lliga

VOLTREGÀ 2 CALDES 4

CP VOLTREGÀ:B. Roca, Crespo, Vargas, Armengol i Teixidó –inicial–; Molas, I. López, Gallifa i Carrillo.RECAM LÀSER CALDES:Campor, Molera, Galbas, A. Acsensi i R. Acsensi –inicial–; Rosa, Blanqué, Rovira i Sierra.GOLS:0-1 (13’) Rosa, de penal. 1-1 (14’) Crespo. 1-2 (20’) Rosa. 2-2 (45’) Armengol. 2-3 (46’) Galbas. 2-4 (48’) Rosa.ÀRBITRES:O. Valverde i D. Godia. Targeta blava a Gallifa.FALTES:6 del Voltregà i 9 del Caldes.COMENTARI:El Caldes Recam Làser ces va imposar a la pista del Voltregà i segueix lluitant per classificar-se per a les competicions europees. Ho va fer a la pista del Voltregà, que també lluita per aquesta classificació i es va veure superat en la taula. Els vallesans es van avançar en dues ocasions en el marcador però en totes dues els osonencs van saber empatar, la segona a només cinc minuts del final del partit. En aquests darrers minuts el Caldes va estar molt efectiu davant de porta i va marcar dos gols més que els van donar una treballada victòria. Ferran Rosa va marcar tres dels gols del Caldes i va contribuir notablement a la victòria del seu equip.