Més hoquei

La primera ocasió per salvar-se

Hoquei sobre patins. El SHUM Frit Ravich es pot assegurar aquesta jornada la permanència a primera divisió si guanya a Taradell i el Sant Feliu perd a Vilafranca

El SHUM Frit Ravich es pot assegurar la permanència a primera divisió aquesta jornada si guanya a la pista del Taradell i el Sant Feliu perd en la visita a Vilafranca. Els maçanetencs van estar fa unes jornades en les posicions de descens, quan van encadenar una ratxa de quatre partits sense guanyar, i van veure perillar la seva continuïtat en la segona categoria estatal. Tres victòries consecutives, però, els van fer sortir de la zona perillosa i allunyar-se una mica del descens. Quan falten tres jornades per al final de la competició i queden nou punts en joc, el SHUM suma 33 punts i en té quatre de marge sobre la primera posició de descens, que ocupa el Sant Feliu amb 29 punts.

Els maçanetencs visitaran la pista del Taradell –un equip que lluita per pujar a l’OK Lliga– i si guanyen se situaran amb 36 punts. Una derrota del Sant Feliu els deixaria amb 29, set punts per darrere, i ja no podrien atrapar el conjunt selvatà. Una victòria del SHUM, combinada amb un empat del Sant Feliu, faria que la diferència entre tots dos fos de sis punts, els mateixos que quedarien per disputar-se. La diferència de gols particular està igualada –7-7–, ja que cada un va guanyar a casa per tres gols d’avantatge, el Sant Feliu per 6-3 i el SHUM per 4-1. La diferència de gols general és clarament favorable als maçanetencs, que tenen un +10, mentre que els vallesans tenen un -6. Això faria que el SHUM pràcticament tingués la permanència assegurada, però encara no matemàticament. Si els maçanetencs empatessin o perdessin, no s’assegurarien la permanència aquesta jornada i haurien d’esperar a les dues que encara queden per disputar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)