OK Lliga

El Barça celebra l’orgia de títols amb la seva afició

Hoquei sobre patins. El Voltregà, perseverant, aprofita la festa per sucar al Palau amb un gol de Vargas a 1:12 i alimentar el somni europeu

BARÇA 5 VOLTREGÀ 5

BARÇA LASSA:Egurrola, Gual, Álvarez, Bargalló i Panadero -equip inicial-; Pascual, Ordóñez, Barroso i Alabart.VOLTREGÀ:Roca, Crespo, Vargas, Armengol i Molas -equip inicial-; Teixidó, Gallifa i López.GOLS:1-0 (11’) Alabart. 2-0 (13’) Gual. de falta directa. 2-1 (23’) Crespo, de penal. 2-2 (24’) Vargas. 3-2 (32’) Barroso, de penal. 3-3 (42’) Molas. 3-4 (43’) Molas. 4-4 (45’) Bargalló. 5-4 (46’) Bargalló. 5-5 (48’) Vargas, de falta directa.ÀRBITRES:J.A. Ribó i J. Sánchez. Blava a Vargas, del Voltregà.FALTES:10 del Barça Lassa i 7 del Voltregà.

El Barça Lassa va rebre ahir el trofeu que l’acredita com a campió de l’OK Lliga –la 29a i la cinquena seguida– en una jornada festiva en què també va oferir la lliga europea guanyada a Porto. El partit també va suposar el comiat de l’argentí Lucas Ordóñez (Benfica) i del català Xavi Barroso (Oliveirense). Tots dos van rebre una samarreta commemorativa. L’equip d’Edu Castro, que no s’hi jugava res, no va poder rubricar el dia amb un triomf contra el Voltregà, que li va fer el passadís. Els osonencs, molt combatius, van celebrar el punt obtingut perquè els permet seguir vius en la lluita per les dues places que falten per assignar per jugar la CERS la temporada vinent al costat del Lleida, l’Igualada i el Girona. Tant el Vendrell, com el Voltregà i el Caldes arriben a la darrera jornada de dissabte vinent empatats i amb dues places en joc.

En les últimes temporades, el Voltregà ha obtingut bons resultats contra el Barça i ahir va corroborar la tendència. Cap equip en la lliga fins ara aquest curs, a més, havia aconseguit fer cinc gols al Barça. El Voltregà va perseverar i va igualar primer un 2-0 i en el tram final va empatar quan el Barça, amb dos gols de Bargalló, havia situat al davant el campió (5-4). Vargas va completar el seu bon partit marcant el 5-5 de falta directa –desena d’equip– a 1:12 del final.

LA DADA

29
títols
de l’OK Lliga acumula el Barça, que s’ha adjudicat les cinc últimes edicions de la competició
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)