OK Lliga

Tres equips i dos llocs per la CERS

Hoquei sobre patins. El Voltregà, el Vendrell i el Caldes lluitaran diumenge, en l’última jornada de l’OK Lliga, per accedir a la competició europea. Els vendrellencs no depenen d’ells

Dues places per jugar la copa de la CERS la pròxima temporada i la segona posició són les coses a decidir en l’última jornada de l’OK Lliga. El més interessant és la lluita per entrar a Europa. De les cinc places de la CERS el Lleida, l’Igualada i el Girona ja les tenen adjudicades i en queden dues, amb tres aspirants: el Voltregà, el Vendrell i el Caldes, que estan empatats a 41 punts. Els osonencs i els vallesans depenen d’ells mateixos i els penedesencs no. Tots tres jugaran els seus partits diumenge a les sis de la tarda. El Voltregà juga a casa contra el Liceo, que té en joc acabar segon, i el Caldes visita l’Asturhockey, que ja ha baixat. El Vendrell juga a la pista del Girona, que no es juga res.

El Voltregà i el Caldes estaran a la CERS la temporada que ve si guanyen. El Vendrell ha de fer un resultat millor que un dels dos dels seus rivals per jugar a Europa. Ha de guanyar si el Voltregà o el Caldes empaten, o empatar si un dels altres rivals perd. Els penedesencs tenen en contra l’enfrontament particular amb els osonencs. Amb els vallesans tenen empatat l’avegare particular i el general en contra, i no el poden recuperar si queden empatats a punts perquè farien el mateix resultat. En tots els empats, de dos, tres o quatre equips el Vendrell surt perdent. En l’empat a quatre equips hi entraria el Girona, ja que significaria que els tres han guanyat i els gironins han perdut, i tots sumarien 44 punts. En aquest cas l’equip perjudicat i que no jugaria la CERS també seria el Vendrell.

El Liceo i el Reus lluiten pel segon lloc. Si els gallecs tornen a ensopegar i empaten i el Reus guanya, els roig-i-negres seran els subcampions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)