OK Lliga

El Voltregà i el Caldes jugaran la copa de la CERS

Hoquei sobre patins. El Vendrell en va quedar fora tot i que va guanyar a la pista del Girona. L’empat entre quatre equips el va perjudicar

GIRONA 2 EL VENDRELL 5

CITYLIFT GIRONA:Daniel, Pelicano, David Gelmà, Palau i Manel Garcia –inicial–; Borja Ramon, Oriol Garcia, Palazón, Joan Gelmà i Llaverola.CE VENDELL:Camps, Jordi Ferrer, Cristian Rodríguez, Mitjans i Rocasalbas –inicial–; Casado, Edu Fernández, Navarro i Arvós.GOLS:0-1 (6’) Rocasalbas, de penal. 0-2 (13’) Edu Fernández. 1-2 (20’) Oriol Garcia. 1-3 (30’) Jordi Ferrer. 1-4 (32’) Jordi Ferrer. 2-4 (33’) Pelicano. 2-5 (39’) Cristian Rodríguez.ÀRBITRES:O. Valverde i J.A. Ribó.FALTES:9 del Girona i 3 del Vendrell.

ASTURHOCKEY 2 CALDES 3

ASTURHOCKEY CP:Candanedo, A. López, Aspra, Carmona i C. López –inicial–; D. González, J. González, F. Fernández i I. Fernández.RECAM LÀSER CALDES:Campor, Molera, Galbas, Alexandre Acsensi i Roger Acsensi –inicial–; Rovira, Rosa, Blanqué, Ricart i Sierra.GOLS:1-0 (6’) A. López. 2-0 (9’) Aspra. 2-1 (14’) Rovira. 2-2 (15’) Rosa. 2-3 (45’) Rovira, de falta directa.ÀRBITRES:A. Vega i M. Díaz. Targeta blava a F. Fernández i a Galbas.FALTES:14 de l’Asturhockey i 6 del Caldes.

VOLTREGÀ 7 LICEO 4

CP VOLTREGÀ:Roca, Crespo, Vargas, Armengol i Molas –inicial–; Teixidó, I. López, Gallifa, Rovira i Carrillo.HC LICEO:M. Rodríguez, Carballeira, Torres, Carlo Di Benedetto i Coy –inicial–; J. Lamas, Payero, Ciocale i Malián.GOLS:0-1 (5’) Coy (p.). 1-1 (8’) Crespo. 2-1 (10’) Armengol (p.). 3-1 (11’) Armengol. 4-1 (12’) Armengol. 4-2 (21’) Coy. 5-2 (32’) Vargas. 6-2 (34’) Armengol. 6-3 (47’) Coy. 6-4 (50’) C. Di Benedetto. 7-4 (50’) Gallifa.ÀRBITRES:A. Gómez i I. González. Targeta blava a Vargas.FALTES:4 del Voltregà i 6 del Liceo.

El Voltregà i el Recam Làser Caldes van ocupar les dues places que quedaven lliures i disputaran la copa de la CERS la temporada vinent. El Vendrell va quedar fora de la competició europea tot i que va guanyar el seu partit a la pista del Citylift Girona. Els tres equips implicats en la lluita per les dues places van fer el que havien de fer i van guanyar els seus partits. Això va provocar un empat entre quatre equips –ells tres i el Girona–, i això va perjudicar els penedesencs, que tenien desfavorables els enfrontaments entre els implicats.

El Vendrell va ser el primer que va començar guanyant el seu partit, i mai va deixar que el Girona, que no s’hi jugava res, li fes perillar la victòria. Van sumar els tres punts i van haver d’esperar a conèixer la resta de resultats i aquests al final els van ser desfavorables. El Voltregà i el Caldes van començar els seus partits perdent i van saber remuntar. Els osonencs ho van fer de seguida contra el Liceo, que ja tenia assegurat el segon lloc. Després del 0-1, els osonencs es van situar amb un 4-1 en el minut 12, i ràpidament es va veure que una de les places seria seva. Els vallesans van haver de patir molt més a la pista de l’Asturhockey i només a cinc minuts del final es van avançar i es van situar en plaça de CERS. Els asturians, ja descendits, es van avançar (2-0) però, abans del descans el Caldes va empatar. El 2-2 era insuficient i els vallesans van haver de lluitar molt en la segona meitat per fer el gol del triomf.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)