OK Lliga

Portugal desactiva l’atac del Reus

El mercat. El pitxitxi dels últims anys de l’OK Lliga, Raúl Marín, ha marxat a l’Sporting, Marc Torra ha fitxat per l’Oliveirense i també ha deixat l’equip Albert Casanovas, que va al Benfica

El Reus Deportiu ha perdut per a la nova temporada tres dels seus referents, dos d’ells els màxims golejadors de l’equip, que han marxat a jugar a equips portuguesos. Raúl Marín, el pitxitxi de les tres darreres OK Lligues, ha fitxat per l’Sporting, el campió de la lliga portuguesa, mentre que Marc Torra afronta la segona aventura a Portugal, aquest cop a les files de l’Oliveirense. També tornarà a disputar la lliga portuguesa Albert Casanovas, que en aquesta ocasió s’incorporarà al Benfica. Són tres jugadors que la temporada passada van marcar les tres quartes parts dels gols que va aconseguir el Reus en la competició de lliga. Per cobrir aquestes baixes el club roig-i-negre ha incorporat Marc Julià, provinent del Bassano i que ha estat el segon màxim golejador de la lliga italiana aquesta temporada. També ha fitxat Cristian Rodríguez, del Vendrell, i César Carballeira, provinent del Liceo.

El campió de lliga, el Barça Lassa, ha fet dos canvis en la plantilla. Les dues baixes que ha tingut també han estat de jugadors que han anat a jugar a equips portuguesos: Xavi Barroso a l’Oliveirense i Lucas Ordóñez al Benfica. Precisament del Benfica ha arribat l’únic fitxatge que han fet els blaugrana, el màxim golejador de la lliga portuguesa i del recent campionat d’Europa, João Rodrigues. La segona incorporació del Barça és Nil Roca, que torna del Noia, on estava cedit. Completa la marxa de jugadors cap a Portugal Arnau Xaus, que deixa el Noia i jugarà al Juventude de Viana. La lliga italiana també es atractiva per als jugadors de l’OK Lliga i per a la pròxima campanya sis jugadors faran les maletes per anar a jugar a Itàlia.

El Liceo, el subcampió de lliga, no ha anunciat cap incorporació per cobrir l’única baixa que ha tingut, el gallec format al planter César Carballeira, que ha anat a Reus. L’Igualada, per la seva part, ha mantingut el seu equip, no ha tingut cap baixa, i ha fitxat Ton Baliu, que torna a casa després de la seva experiència al Porto. L’equip que ha fet més fitxatges per a la nova campanya és l’Alcodiam, amb un total de cinc, per cobrir les sis baixes que ha tingut, i fa pujar un jugador del filial al primer equip. El Vendrell, el Vic i l’Alcobendas també han tingut sis baixes però no han fitxat tants jugadors. El conjunt madrileny i l’osonenc han fet quatre incorporacions, mentre que el penedesenc ha fitxat tres jugadors i dos més que la temporada passada van tenir molts minuts i que eren a l’equip júnior han passat a la primera plantilla.

EL CAMPIÓ

El Barça ha fitxat el golejador portuguès João Rodríguez i recupera Nil Roca

Dues novetats a les banquetes de l’OK Lliga

Per a la temporada que ve només hi haurà dues novetats a les banquetes dels equips de l’OK Lliga, i un d’ells s’estrenarà en la màxima categoria. El Vic tornarà a disposar de Quim López com a entrenador, que arriba després d’haver dirigit el Mataró en la primera estatal. Substituirà Gerard Pujol, que només va entrenar durant una campanya el conjunt osonenc. L’altra novetat serà a la banqueta del Lloret. El seu entrenador de les darreres vuit temporades, Manel Barceló, ha decidit iniciar l’aventura italiana i ha fitxat pel Trissino. El seu substitut serà Josep Codina, amb experiència en diferents clubs amb els equips de promoció i que la darrera temporada ha dirigit el Cassanenc de la primera catalana; serà la seva estrena com a entrenador de la màxima categoria estatal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)