OK Lliga

El Noia empata a Reus a 25 segons del final

Hoquei sobre patins. El partit va ser molt disputat i els roig-i-negres sempre van anar al davant

reus 5 noia 5

REUS DEPORTIU:Ballart, Salvat, Julià, A. Rodríguez i Carballeira –inicial–; C. Rodríguez, Rafael, Escala, Del Rio i Matilla.NOIA FREIXENET:X. Fernández, Esteller, Costa, Llorca i Aragonès –inicial–; M. Grau, Humberto, Montserrat, E. Fernández i Zapater.GOLS:1-0 (2’) Julià (f.d.). 2-0 (9’) A. Rodríguez. 2-1 (19’) Humberto. 3-1 (27’) A. Rodríguez. 3-2 (28’) Llorca. 4-2 (31’) Julià. 4-3 (33’) Costa. 4-4 (37’) Aragonès. 5-4 (40’) Salvat. 5-5 (50’) Aragonès.ÀRBITRES:O. Valverde i A. Gómez. Blava a A. Rodríguez i Costa.FALTES:9 del Reus i 11 del Noia.

El Noia Freixenet va sumar un valuós punt en la seva visita a la pista del Reus Deportiu, i ho va fer en l’últim minut del partit. L’enfrontament va ser molt intents i disputat i, malgrat que els roig-i-negres sempre van anar al davant en el marcador, els de Sant Sadurní es van mantenir dins del partit en tot moment. Els reusencs es van avançar amb un 2-0 en els primers deu minuts, però es va arribar al descans amb un mínim 2-1.

En la segona meitat, els gols van continuar arribant i els locals es van posar amb un 4-2 al seu favor. El Noia mai es va rendir i va continuar buscant l’empat i ho va aconseguir en el minut 37. A deu minuts del final, el capità roig-i-negre, Joan Salvat, va tornar a avançar el seu equip (5-4). Els de Sant Sadurní, com havien fet al llarg del partit, no es van donar per vençuts i van continuar buscant el gol, i a 25 segons per acabar Sergi Aragonès el va aconseguir i va establir el definitiu 5-5.