OK Lliga

El Noia, amb la mel a la boca

OK Lliga. És el primer que evita aquest curs el triomf del Barça en un partit dels que fan afició. Els blaugrana empaten a 1:59 i el local Edu envia una directa al pal quan faltaven vint segons

NOIA 2 BARÇA 2

NOIA FREIXENET:Zapater, Esteller, Mendes, Llorca i Aragonès -equip inicial; Costa, Grau i Edu Fernández.BARÇA LASSA:Fernández, Gual, Bargalló, Panadero i Rodrigues -equip inicial-; Alabart, Álvarez, Pascual i Roca.GOLS:1-0 (18’) Costa. 2-0 (33’) Costa, de penal. 2-1 (34’) Alabart. 2-2 (48’) Álvarez, de falta directa.ÀRBITRES:Ó. Valverde i J.A. Ribó.FALTES:16 del Noia i 21 del Barça.

El Noia Freixenet va tornar a demostrar ahir que és un dels equips que té mida presa al Barça en els últims anys i li va fer perdre els primers punts del curs esgarrapant un empat que hauria estat una victòria si el reaparegut Pablo Álvarez no hagués marcat de falta directa el 2-2 a 1:59 del final. A més, a vint segons del final, el Noia, que en surt molt reforçat, va enviar una directa al pal llançada per Edu Fernández. Els blaugrana acumulaven set victòries però ahir no van poder aturar la determinació dels de Pere Varias i l’encert davant de porteria de l’exblaugrana Xavi Costa.

El Noia va sortir agressiu al darrere i incisiu al davant. L’ímpetu i l’ordre dels locals no permetien al Barça ni pensar ni fer el seu joc. Edu Castro, el tècnic blaugrana, va fer canvis més aviat del que és habitual i va fer entrar Álvarez i Alabart. El premi a la bona primer part dels locals va ser el gol de Costa, que va trobar l’escaire de la porteria de Fernández amb un xut exterior en el minut 18 i va posar el partit potes amunt. Gual va fer lluir-se Zapater de valent amb un gran xut (21’) arran d’una passada molt bona de Rodrigues. El Barça no volia arribar al descans amb desavantatge. Llorca va tenir en el seu estic el segon gol en una directa –desena falta blaugrana– però va ensopegar en una acció desgraciada quan es disposava a fer la jugada. Una gran acció del reaparegut Álvarez va provocar el penal clar d’Esteller. Va ser el primer penal a favor del Barça aquesta temporada. Panadero, de cullera, ho va intentar però Zapater va aturar la bola i també va evitar el gol de l’osonenc en el rebuig. En una segona part boja, el Noia va cometre la desena. Pau Bargalló va llançar la directa però Zapater va tornar a exhibir-se. Alabart va travar Esteller dins del quadre. Un penal clar que Costa va transformar en el 2-0 amb un altre xut per l’escaire.

En la jugada següent i enmig de l’eufòria local, Alabart va tocar la bola dins del quadre i va refredar l’ambient de l’Ateneu (2-1). El Barça va anar a totes, i va fer recular el Noia. A 10:11 del final, l’equip d’Edu Castro va cometre la quinzena falta. Marc Grau va executar la directa però el seu xut va sortir desviat. A 1:59 del final, Panadero, pletòric, va guanyar una bola dividida i Grau li va fer falta, la quinzena del Noia. Probablement era l’últim cartutx del Barça i Álvarez, una autèntica figura, no va fallar (2-2). A vint segons Marc Grau va buscar la falta de Panadero i els àrbitres la hi van assenyalar, la vintena del Barça. Edu Fernández va llançar la directa al pal.