Lliga Europea

Triomfs clars en la lliga europea femenina

Hoquei patins. Tant el Manlleu com el Voltregà i el Palau van encarrilar el passi

Els tres equips catalans –el Voltregà, el Manlleu i el Palau– van vèncer, ahir, en els partits d’anada dels quarts de final de la lliga europea femenina i van encarrilar amb molta autoritat les seves respectives eliminatòries mostrant el potencial de l’hoquei sobre patins català femení. Els partits de tornada es jugaran el dia 1 de desembre.

El Manlleu va ser el més matiner i va golejar el Bison Calenberg alemany (1-6) amb gols de Maria Pujadas, Nara López, Ona castellví, Laura Barcons, Anna Casaramona i de nou Nara López, per aquest ordre. El resultat en el descans va ser de 0-1. Les manlleuenques van ser superiors i van resoldre el partit en la segona part contra un rival que va defensar molt tancat. El Voltregà va superar l’Stuart portuguès amb solvència per 8-3 i el Generali Palau va apallissar per 15-1 el Nantes.