OK Lliga

El Reus se sobreposa a les circumstàncies a Lleida

Hoquei sobre patins. L’equip de Jordi Garcia esgarrapa un empat valuós tot i la baixa del sancionat Carballeira i el 3-0 en deu minuts dels locals

El Reus ha obtingut aquest migdia en la desena jornada de l’OK Lliga un empat molt meritori a la pista del Lleida Llista (3-3) i manté la condició d’invicte. Els d’Albert Folguera s’han situat amb 3-0 amb els gols de Roberto di Benedetto, Andreu Tomàs i Maxi Oruste en només 10 minuts, però l’equip de Jordi Garcia ha reaccionat mitjançant Salvat, Àlex rodríguez i Julià de falta directa i fins i tot hauria pogut guanyar el partit en una falta directa que Lluís Tomàs li ha tret a Àlex Rodríguez a dos segons del final. El punt té encara més valor tenint en compte que el Reus, quart a 6 punts del Barça, té la baixa de César Carballeira, que ha estat sancionat amb 5 partits. No va veure cap targeta en el Reus-Alcoi de la setena jornada però el comitè ha actuat d’ofici per una acció amb Carlos Pérez. També ha estat castigat el jugador de l’Alcoi Pere Cañellas.

En l’altre partit jugat aquest migdia i que ha tancat la jornada, el Caldes ha demostrat que viu un moment molt dolç i ha guanyat amb autoritat a domicili el Calafell (1-5), triomf que li permet seguir tercer empatat a punts amb el segon, el Liceo, i a només tres punts del líder, el Barça. El conjunt blaugrana, precisament, va golejar dissabte l’Alcoi (1-6) amb un trio de gols de Pablo Álvarez. L’equip blaugrana i el Reus encara no ha perdut. En el sentit contrari, hi ha dos equips, el Vic i el Vendrell, que són en zona de descens i que encara no han guanyat cap partit. Els altres dos equips que també estan situats entre els quatre últims i són en zona de descens són l’Alcoi i el Citylift Girona. El Sant Cugat, que juga per primera vegada en la categoria, va empatar dissabte a la pista del Vic i ha puntuat en les últimes cinc jornades. Resultats de la jornada: Alcoi-Barça (1-6); Lloret-Acobendas(4-2); Girona-Voltregà (1-4); Noia-Vendrell (3-1); Vic-Sant Cugat (3-3); Igualada-Liceo (0-2); Lleida-Reus (3-3) i Calafell-Caldes (1-5).