OK Lliga

El Barça goleja l’Igualada i referma el lideratge (7-2)

Hoquei sobre patins. El Lleida Llista, desconegut, perd clarament a la pista de l’Alcobendas (4-0) i encaixa la tercera derrota del curs en l’OK Lliga

El Barça Lassa ha derrotat aquest vespre l’Igualada Rigat al Palau per 7-2, s’ha refet de la derrota europea de dissabte a la pista de l’Oliveirense i es manté al capdamunt de l’Ok lliga amb tres punts de marge sobre el Liceo i cinc respecte del Reus Miró i el Recam Làser Caldes. Els gols dels blaugrana els han fet Álvarez (2), Rodrigues (2), Alabart, Bargalló i Gual, mentre que pels arlequinats han marcat Baliu i Bars. En l’altre duel d’avui que ha tancat l’onzena jornada, el Lleida Llista ha sortit escaldat de la pista de l’Alcobendas (4-0) en el pitjor partit de la temporada.

La primera victòria del Vendrell davant d’un cada cop més assedegat Citylift Girona (3-1), la golejada del Reus, que encara no ha perdut, dimarts a la pista del fins ara immaculat Caldes (0-7) i la desfeta del Lloret a Riazor (10-0) han estat alguns dels partits més determinants de la jornada que va arrencar diumenge i s’ha acabat avui. Els quatre equips en zona de descens són el Vendrell, el Vic, el Girona i l’Alcoi, el cuer.

Resultats: Calafell-Vic (1-3); Sant Cugat-Noia (2-3); Vendrell-Girona (3-1); Voltregà-Alcoi (3-3); Liceo-Lloret (10-0); Caldes-Reus (0-7); Barcelona-Igualada (7-2) i Alcobendas-Lleida (4-0).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)