Lliga Europea

Jornada rodona pels catalans en la lliga europea

Hoquei sobre patins. El Barça venç l’Oliveirense (7-6), el Noia empata a la pista del Benfica en l’últim segon (4-4) i el Reus supera el Saint Omer (5-3)

Tot i la baixa de darrera hora del davanter Pablo Álvarez per una gastroenteritis, el Barça Lassa ha derrotat per 7-6 l’Oliveirense en la quarta jornada de la lliga europea i referma el lideratge del grup A. El partit ha estat espectacular –5-5 a la mitja part– el dia de l’homenatge a Aitor Egurrola, que ja fa 20 anys que va debutar amb el primer equip. El Pop ha estat un dels actors principals, sobretot aturant dues directes en el segon temps.

El Noia també ha fet un pas endavant cap als quarts de final amb un empat inversemblant i de molt de prestigi a la pista del Benfica (4-4). L’equip de Pere Varias perdia per 4-1 però ha fet dos gols en l’últim minut, el darrer d’Esteller sobre el so de la botzina,

El Reus també ha fet els deures. Ha vençut el Saint Omer francès (5-3) i arriba viu a les dues últimes jornades tot i haver perdut els dos primers partits de la lligueta.

En l’Europa Cup, el Lleida Llista, vigent campió, ha rubricat l’accés als quart derrotant el Citylift Girona (6-5) en una eliminatòria que ja va quedar decidida en l’anada (1-6). el seu rival serà el Nantes o el Coutras, tots dos francesos. També ha passat l’Igualada Rigat, que ha vençut a Suïssa el Diessbach (3-4) i que també havia guanyat a les Comes (4-1). El rival de l’Igualada serà el Sarzana italià. El Voltregà ha superat el Juventude de Viana (4-2) fent valer el 2-2 de l’anada i jugarà contra el Wolfurt austríac, un rival molt assequible