OK Lliga

Es pot distanciar definitivament

Hoquei sobre patins. El Barça, el líder de l’OK Lliga, rep el Liceo, el segon, i si guanya pot deixar els gallecs a més de dues victòries

La segona volta de l’OK Lliga comença amb un enfrontament entre el líder i el segon classificat. El Barça Lassa rep el Liceo i, si torna a guanyar –com en la primera volta a Galícia–, es pot distanciar definitivament al capdamunt de la taula. Els blaugrana han acabat la primera volta invictes i amb quatre punts d’avantatge respecte dels gallecs i, si els guanyen, els superaran per set, més de dues victòries.

En la resta de partits d’aquesta jornada entre setmana per la disputa de les competicions europees destaca la visita del Reus Miró a la pista del Vendrell. Els roig-i-negres van perdre el seu primer partit en la darrera jornada de la primera volta i els penedesencs lluiten per sortir de la zona de descens i han puntuat en els tres darrers partits que han disputat. El Recam Làser Caldes, el quart, que ha perdut els dos darrers partits, visita el cuer, el Citylift Girona, que encadena tres derrotes seguides.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)