OK Lliga

Trenca la ratxa del Noia

OK Lliga. L’Igualada aprofita les seves ocasions i derrota els de Sant Sadurní, que feia set partits que no perdien

IGUALADA 2 NOIA 1

IGUALADA RIGAT:Deitg, Oriol Vives, Pla, Baliu i Bars –equip inicial–; Tety Vives, Molas, Mendez, Yeste i Del Valle.NOIA FREIXENET:Zapater, Esteller, Costa, Llorca i Aragonès –equip inicial–; Humberto, Edu Fernández, Montserrat. Marc Grau i Xus Fernández.GOLS:0-1 (14’) Esteller. 1-1 (18’) Tety Vives. 2-1 (39’) Pla, de falta directa.ÀRBITRES:G. Sandoval i A. de la Hera.FALTES:8 de l’Igualada i 14 del Noia.COMENTARI:L’Igualada Rigat va posar fi a la bona ratxa de resultats del Noia Freixenet en l’OK Lliga. La seva curta victòria va trencar un seguit de set partits sense perdre i tres victòries consecutives dels de Sant Sadurní. Els igualadins encadenen el segon triomf en el començament de la segona volta. Els partit va ser força anivellat i van ser els visitants els que es van poder avançar gràcies a un gol d’Aleix Esteller poc abans del quart d’hora de joc. Quatre minuts després va ser Tety Vives el que va marcar per als locals i l’1-1 va pujar al marcador, i amb aquest resultat es va arribar al descans. En la segona meitat els dos equips van tenir ocasions, però només es va marcar un altre gol. Sergi Pla va transformar la falta directa per les deu faltes d’equip del Noia i el 2-1 va ser el resultat definitiu.