OK Lliga

El Noia trenca el malefici

Hoquei sobre patins. Els penedesencs encadenaven sis partits sense vèncer els selvatans, que van fer por quan es van avançar per 0-2

NOIA 7 LLORET 2

NOIA FREIXENET:Zapater, Esteller, Costa, Llorca i Aragonès -equip inicial-; Humberto, Marc Grau, Edu Fernández i Montserrat.LLORET VILA ESPORTIVA:Serra, Lluís Grau, Plaza, Le Berre i Aguirre -equip inicial-; Noguero, Farré i Gelmà.GOLS:0-1 (5’) Noguero. 0-2 89’) Le Berre. 1-2 (23’) Aragonès. 2-2 (24’) Costa. 3-2 (31’) Llorca- 4-2 (38’) Humberto, de falta directa. 5-2 (38’) Marc Grau. 6-2 (40’) Esteller. 7-2 (42’) Marc Grau.ÀRBITRES:M. Díaz i J. León.. Blaves a Costa, Marc Grau, Lluís Grau, Le Berre i Aguirre.FALTES:10 del Noia i 8 del Lloret.

El Noia Freixenet, que s’aferma en el quart lloc de l’OK Lliga, va ser fort mentalment i va saber gestionar un 0-2 advers contra el Lloret, al qual no havia derrotat en els sis últims enfrontaments. El conjunt de Pere Varias va fer dos gols vitals en els dos últims minuts del primer temps –el 2-2 de Costa quan faltaven 24 segons– i va fer una sortida fulgurant en el segon període. El partit va ser tens i hi va haver cinc blaves. Cap dels dos equips va marcar les quatre primeres faltes directes i tampoc no va aprofitar les corresponents superioritats numèriques fins que Humberto va establir el 4-2 amb una directa que va començar a sentenciar. Marc Grau, que no va celebrar cap dels dos gols perquè tenia al davant el seu exequip, i Esteller van arrodonir el triomf. Le Berre va fallar una directa quan faltaven 18 segons per al final.