OK Lliga

Els quatre primers de l’OK Lliga no fallen

Hoquei sobre patins. Triomfs del Barça, el Liceo, el Reus i el Noia en la divuitena jornada. Els blaugrana mantenen 7 punts de marge al capdavant

Els quatre primers classificats de l’Ok Lliga han guanyat els seus respectius partits en la divuitena jornada. El Barça, líder amb 7 punts de marge sobre el Liceo, les va passar magres ahir a la pista del Voltregà (2-3) en una gran actuació del portuguès Joâo Rodrigues (2). El Liceo també ho va passar malament a la pista del Vendrell. El 2-5 no reflecteix la igualtat d’un partit en que els gallecs van fer el 2-3 mitjançant Davis tores a 1:34 del final. El Reus, per la seva banda, no ha tingut problemes aquest migdia a la pisa del Calafell (0-6). El Noia, el quart, ha acabat golejant el Lloret (7-2), però ha hagut d’aixecar un 0-2 inicial. En el tercer partit jugat avui, el Girona ha estat ben a prop de guanyar per primera vegada aquest curs dos partits seguits, però el jugador de l’Igualada Sergi Pla ha fet el 2.-2 definitiu a 2:24 del final quan els locals estaven en inferioritat numèrica. En els altres duels de dissabte, el Sant Cugat no va aprofitar el 3-1 contra l’Alcobendas i va acabar empatant (3-3). El Lleida va guanyar a Vic (1-2) i és cinquè a un punt del Noia i el Caldes, que completa una gran temporada, va guanyar a la pista de l’Alcoi (3-5). Els quatre equips en zona de descens són el Lloret, el Girona, el Vendrell i l’Alcoi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)