Copa

El campió, el Barça, tancarà els quarts de final de la copa contra el Noia

Hoquei sobre patins. El Pavelló Olímpic de Reus acull el sorteig de la copa masculina i femenina, on l’amfitrió es tornarà a enfrontar al Lleida, com l’any passat. El Voltregà iniciarà la competició femenina el dijous 21 a un quart de quatre de la tarda

El pavelló Olímpic de Reus on es jugaran la copa masculina i femenina del dijous 21 al diumenge 24 d’aquest mes de febrer, ha acollit el sorteig dels quadres de la competició. El campió de la copa masculina de l’any passat, el Barça, tancarà els partits de quarts de final el divendres a un quart de deu de la nit contra el Noia. Just abans (19:15 h) jugaran el Caldes i el Voltregà. Els guanyadors dels dos partits disputaran la segona semifinal. L’amfitrió de la copa, el Reus, jugarà contra el Lleida el dijous (21:15 h) en la repetició dels quarts de final que ja els va enfrontar l’any passat i que es van emportar els roig-i-negres. El primer partit masculí de la copa enfrontarà al Liceo i a l’Igualada el dijous a un quart de vuit.

La copa femenina s’estrenarà dijous a primera hora de la tarda (15:15 h) amb el partit entre el Voltregà –l’equip que ha guanyat més títols–, i Las Rozas de Madrid. Tot seguit (17:15 h) es jugarà el Manlleu-Cerdanyola. Els dos guanyadors jugaran la primera semifinal. La jornada de divendres s’iniciarà amb el partit entre el Palau i el Vila-sana (15:15 h) i es tancarà amb el Gijón-Bigues i Riells (17:15 h). En aquesta competició el campió de l’any passat –el Vilanova– no es va classificar. En el moment de fer la valoració dels enfrontaments, la majoria de les jugadores representats dels seus equips es van queixar dels horaris en que hauran de disputar els partits.

Copa Masculina
Liceo - Igualada (dijous 19:15 h)
Reus - Lleida (dijous 21:15 h)
Caldes - Voltregà (divendres 19:15 h)
Barça - Noia (divendres 21:15 h)
Copa femenina
Voltregà - Las Rozas (dijous 15:15 h)
Manlleu - Cerdanyola (dijous 17:15 h)
Palau - Vila-sana (divendres 15:15 h)
Gijón - Bigues i Riells (divend. 17:15 h)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)