Lliga Europea

El Reus remunta i s’ho jugarà a Porto

Lliga europea. Venç el Lodi superant el ‘goal-average’ i haurà de puntuar a Portugal per accedir als quarts

REUS 6 LODI 3

REUS MIRÓ:Ballart, Àlex Rodríguez, Carballeira, Salvat i Julià -equip inicial-, Cristian Rodríguez i Tiago Rafael.WASKEN LODI:Grimalt, Illuzzi, Querido, Verona, Malagoli –equip inicial-, Fariza, Compagno i De Rinaldis.GOLS:1-0 Salvat (2’). 1-1 Malagoli (6’); 2-1 Cristian (16’). 3-1 Julià (17’). 4-1, Àlex Rodríguez, de falta directa (18’). 4-2 De Rinaldis (32’). 5-2 Julià, de falta directa (37’). 6-2 Tiago Rafael (41’. 6-3 Querido, de penal (49’).ÀRBITRES:Rui Torres i Paulo Almeida (POR). Blava a Àlex Rodríguez (19’), Illuzzi (18’) i Malagoli (19’).FALTES:17 del Reus i 13 del Lodi.

El Reus Deportiu Miró va fer la feina, va superar l’Amatori Wasken Lodi –el líder de la Lega– per 6-3 i va aconseguir una victòria que li permetrà jugar-se en la darrera jornada a Porto la classificació per als quarts de final de la lliga europea. Els roig-i-negres, superiors, dependran d’ells mateixos per assolir la primera o la segona plaça del grup, ja que tenen el goal-average favorable amb el quadre italià, tot i que hauran de puntuar al Dragão Caixa per un més que previsible triomf transalpí contra el Saint Omer. L’equip de Jordi Garcia sempre va portar la iniciativa en el joc i també en el marcador, comptant amb el privilegi d’anotar en els primers minuts gràcies a Joan Salvat. Malagoli, amb sort ja que li va arribar la bola en un rebot, va aconseguir empatar poc després. L’encontre es va tranquil·litzar una mica, ja que els dos porters van començar a aturar-ho tot. Però cap al quart d’hora van arribar tres minuts màgics dels reusencs, anotant tres gols consecutius Cristian Rodríguez, Julià i Àlex Rodríguez, que donaven un avantatge clar. Aquesta onada de bon joc i efectivitat li va passar factura al Lodi, que tot i retallar diferències (4-2) no va poder frenar l’ímpetu local. Julià, de falta directa, i Tiago Rafael van sentenciar. El 6-3 de Querido de penal va posar una mica d’emoció, però el Reus va defensar bé i arribarà a la darrera jornada podent quedar primer si venç, segon si empata o tercer si perd i el Lodi supera els francesos.