Copa

El Gijón és el rival del Cerdanyola en la final de la copa femenina

Hoquei sobre patins. Copa femenina. El conjunt asturià ha derrotat per 0-6 al Vila-sana, que ho ha intentat i ha lluitat, però que en els deu últims minuts ha acabat golejat

El Telecable Gijón serà el rival del Cerdanyola en la final de la copa femenina que es disputarà demà a les tres de la tarda. El conjunt asturià ha derrotat per 0-6 el Vila-sana en la segona semifinal i mai ha donat cap opció al conjunt del Pla d’Urgell de somiar en la classificació. El Gijón, que jugarà la quarta final de manera consecutiva, s’ha avançat abans del minut deu de partit i ha tingut controlat l’enfrontament. Un gol a poc del descans i un altre en l’inici de la segona meitat han posat una avantatge insalvable (0-3). El Vila-sana ho ha intentat, ha seguit lluitant i ha disposat d’ocasions, algunes molt clares, però no ha aconseguit superar la solidesa i l’experiència del conjunt asturià. El Gijón ha completat la golejada en els darrers deu minuts.

El Cerdanyola s’ha classificat brillantment per la final de la copa femenina en els penals. La semifinal contra el Voltregà ha acabat amb un empat (4-4) i en els llançaments de penals, els gols de Julia Canal i Gemma Solé i les aturades de Mariona Surós han classificat a les vallesanes per la seva segona final de la copa femenina de la seva història.

El Voltregà s’ha avançat amb un 3-0 però un gol a quinze segons del descans ha fet entrat al Cerdanyola en el partit. En la segona meitat ha marcar el 3-2 però les osonenques han respost immediatament (4-2). El Cerdanyola mai s’ha rendit i ha buscat la remuntada. Després del 4-3 ha vist una targeta blava i les de Sant Hipòlit han desaprofitat una falta directa. A 42 segons de la fi Laia Pera ha fet el gol de l’empat i s’ha arribat a la pròrroga. No hi han hagut més gol i els penals han decidit.