Copa

Mentalitat guanyadora

Hoquei sobre patins. Copa femenina. El Cerdanyola es refà d’un 3-0 del Voltregà, passa a la final en els penals i buscarà el títol contra el Gijón

VOLTREGÀ 4 (0) CERDANYoLA 4 (2)

VOLTREGÀ STERN MOTOR:Bernadas, Tarrida, Barceló, Romero i Gutiérrez –equip inicial–; Anglada, Vistós, Bosch, Vilalta i Golet.CERDANYOLA CH:Surós, Xicota, Gimeno, Pera i Solé –equip inicial–; Ramos, Paredes, Canal, Massons i Hernández.GOLS:1-0 (5’) Romero. 2-0 (6’) Tarrida. 3-0 (7’) Gutiérrez. 3-1 (25’) Xicota. 3-2 (27’) Xicota. 4-2 (27’) Tarrida. 4-3 (34’) Solé. 4-4 (50’) Pera. Penals: Canal 0-1. Solé 0-2.ÀRBITRES:A. López i E. Rivas. Van mostrar targeta blava a Solé.FALTES:4 del Voltregà i 9 del Cerdanyola.

El Cerdanyola es va classificar brillantment per a la final de la copa femenina en els penals, i lluitarà pel títol contra el Gijón. La semifinal contra el Voltregà va finalitzar amb un empat (4-4) i en els llançaments de penal, els gols de Julia Canal i Gemma Solé, i les aturades de Mariona Surós van classificar les vallesanes per a la seva segona final de la història.

El Voltregà guanyava per 3-0 en el minut 7, però un gol a quinze segons del descans i un altre de Joana Xicota en el segon minut de la segona meitat va apropar el Cerdanyola. Les de Sant Hipòlit van respondre ràpidament (4-2), però les vallesanes no es van rendir mai. Després del 4-3 va veure una targeta blava i el Voltregà va desaprofitar una falta directa. A mig minut de la fi Laia Pera va fer l’empat i va forçar la pròrroga. No hi va haver més gols i els penals van decidir.