Lliga Europea

El Voltregà venç el Palau (2-1) en la pròrroga i guanya la lliga europea

Hoquei sobre patins.

Un gol de la jove del planter de disset anys Maria Anglada en la segona part de la pròrroga ha desfet la igualtat i ha permès el Voltregà Stern-Motor derrotar el Generali Palau (2-1) en un partit apassionant. El conjunt osonenc s’ha reinventat després de la marxa de jugadores franquícia i aixeca la seva sisena lliga europea femenina en set finals disputades, èxit que li permet desempatar amb els cinc títols del Gijón.

Un gol de contraatac de Motxa Barceló en el minut 3 ha deixat el Voltregà Stern-Motor ben a prop del títol, però el Generali Palau, perseverant, ha empatat amb un gol d’Aina Florenza (44’) i ha forçat la pròrroga. En el temps afegit, el Palau ha pagat l’esforç de la semifinals contra el Manlleu de dissabte i ha acabat claudicant davant d’un rival que ha sabut jugar les seves cartes. El Voltregà ha nedat i guardar la roba amb una defensa molt ben organitzada i una bona actuació de la seva portera Teresa Bernadas.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)