OK Lliga

El Manlleu venç en el derbi osonenc i recupera el lideratge de l’OK Lliga femenina

Hoquei sobre patins. El Generali Palau només empata a la pista del Reus i és segon amb els mateixos punts quan falten cinc jornades pel final

El Manlleu ha recuperat el lideratge de l’OK Lliga femenina a falta de cinc jornades pel final de la competició, tot i que està empatat a 55 punts amb el Generali Palau, que ha ocupat la primera posició en les darreres jornades. El conjunt osonenc és el primer per la diferència de gols generals, en espera que els dos equips s’enfrontin en l’última jornada a la pista del Palau.

En aquesta 21a jornada el conjunt manlleuenc ha guanyat el derbi osonenc a la pista del Voltregà per un ajustat 2-3, després de tenir un 0-3 a favor. El Palau per la seva part ha ensopegat a la pista del Reus Deportiu i no ha passat de l’empat (2-2), anivellant un 2-0 en contra en la segona meitat. Amb aquest punt el conjunt reusenc ha sortit de la zona de descens. El Bigues i Riells s’ha retrobat amb la victòria i ha superat el Vilanova per 2-1, mentre que el el Vila-sana i el Girona han empatat (2-2) i mantenen les seves bones ratxes de resultats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)