OK Lliga

Anna Romero es retira perquè el Voltregà li diu que no compta amb ella

Hoquei sobre patins. La capitana de l’equip, de 33 anys, ha guanyat sis vegades la copa d’Europa femenina amb el club del seu poble

La gran capitana del Voltregà dels darrers anys, Anna Romero, ha decidit retirar-se després de que la directiva del seu club de tota la vida li comuniques la setmana passada que no seguiria a l’equip. La jugadora osonenca, de 33 anys, s’ha planejat si continuava jugant a l’hoquei en un altre club però al final ha decidit que no i així ho ha expressat en un comunicat: “A dia d’avui no se entendre l’hoquei sense el Voltregà, per tant, em retiro”. En aquest mateix comunicat la capitana de l’equip expressa el seu agraïment a les seves companyes, a la seva família i a l’afició.

Anna Romero es va reunir dijous passat amb la nova directiva del Voltregà i li van comunicar que no comptaven amb ella per a la propera temporada. El CP Voltregà també ha fet un comunicat en el que diu que la jugadora ha estat un referent i li desitgen el millor en la seva nova etapa.

En l’extens palmarès d’Anna Romero destaquen els sis títols de la copa d’Europa amb el club del seu poble, molts altres títols estatals i catalans, i també el títol mundial amb la selecció espanyola l’any 2008.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)