OK Lliga

L’OK Lliga es posa al dia amb els triomfs del Lleida i el Voltregà

Hoquei sobre patins. Els lleidatans han derrotat l’Alcobendas (8-6) i ahir els osonencs van guanyar a la pista de l’Alcoi (0-2)

L’OK Lliga s’ha posat al dia amb les victòries del Lleida Llista i el Voltregà Stern Motor en els partits de la 26a jornada que no es van jugar en el seu moment per la disputa de la final a quatre de la Europa Cup que van guanyar els lleidatans. Dissabte el Voltregà va trencar la seva ratxa de derrotes i va vèncer per 0-2 a la pista de l’Alcoi, un equip que ja ha perdut la categoria. Aquest migdia el Lleida ha superat l’Alcobendas en un partit amb molts gols i que ha acabat amb 8-6 pels locals.

Amb aquesta victòria els lleidatans mantenen la sisena posició, mentre que els osonencs continuen en la vuitena, i tenen a tocar la permanència ja que estan a vuit punts per sobre del primer equip que baixaria, el Lloret Vila Esportiva, quan queden tres partits i nou punts en joc. Precisament en la propera jornada el Voltregà visita als lloretencs.

La lluita per no baixar es presenta molt disputada en les tres jornades que falten i vuit equips lluitaran per evitar les tres places de descens que queden, ja que l’Alcoi ha perdut la categoria. El Voltregà, amb 33 punts, el Calafell (30 punts) i el Vic (29) estan un xic distanciats i ho tenen més assequible. El Vendrell (26) i l’Alcobendas (26), fora de la zona perillosa, i els tres equips en llocs de descens, el Lloret (25), el Citylift Girona (24) i el Sant Cugat (23) estan en només tres punts de marge.

La següent jornada es jugarà el proper cap de setmana, 18 i 19 de maig, mentre que la penúltima es disputarà set dies després, el 25 i 26 d’aquest mes. L’OK Lliga finalitzarà l’1 de juny en jornada unificada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)