OK Lliga

El Barça Lassa venç a Lleida (4-9) i busca acabar l’OK Lliga invicte

Hoquei sobre patins. El Reus Miró guanya el Liceo (5-1) i es situa en la segona posició. En la zona de descens el Sant Cugat cau derrotat i pràcticament ha perdut la categoria

El Barça Lassa ha guanyat clarament a la pista del lleida Llista per 4-9 i busca finalitzar l’OK Lliga invicte. Els blaugrana han sentenciat en la segona meitat després d’un primer temps molt disputat. Pablo Álvarez ha marcat quatre gols, un de penal i un de falta directe. En aquest 28a jornada el Reus Deportiu Miró s’ha mostrat molt superior al Liceo i l’ha golejat per 5-1. Aquesta victòria l’ha situat en la segona posició, agafant aquesta plaça als gallecs. Marc Julià ha mostrat un cop més que és un gran especialista en faltes directes i ha transformat les tres que ha disposat.

En la zona de descens el Sant Cugat s’ha complicat la permanència al perdre (3-1) a la pista de l’Alcoi, un equip que ja ha perdut la categoria. El Citylift Girona ha derrotat al calafell Tot l’Any (5-1) i manté la seva lluita per sortir de la zona de descens. El Lloret Vila Esportiva i el Voltregà Stern Motor han empatat (1-1), i mentre els selvatans s’allunyen de la salvació, els osonencs s’asseguren la permanència i fan un gran pas per ser a Europa la propera temporada. Dels altres equips implicats en el descens, el Vendrell va guanyar a l’Igualada Rigat (2-3), el Vic va perdre a la pista del Noia freixenet (5-1) i l’Alcobendas es va imposar al Recam Làser Caldes (5-3).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)