Més hoquei

Vint-i-dos jugadors d’equips catalans, a les seleccions estatals pels WRG de Barcelona

Hoquei en línia. Les convocatòries sènior femení, i júnior masculina i femenina estan definides i la sènior masculí depèn d’una darrera concentració

Un total de vint-i-dos jugadors dels equips catalans formen part de les quatre seleccions espanyoles d’hoquei en línia que disputaran el World Roller Games de Barcelona el proper mes de juliol. Els seleccionadors Phil Boudreault i Marcin Malacz han donat les llistes de les categories sènior masculina i femenina, i júnior masculina i femenina.La convocatòria sènior masculina es completarà després de les concentracions que es faran del 7 al 9 de juny i la llista de divuit jugadors quedarà en setze.

Per a la selecció sènior masculina han estat convocats Marcus Fajardo, Pol Olivella, Xavi Porqueras i Davis Ros (Cent Patins) i Josep Tomàs (Jujol). En la sènior femenina han estat cridades Eva Marques, Jana Cassi, Maria Ayala i Ainhora Mesino (Cent Patins), Vanesa Abrisqueta (SAB Tucans) i Laura Madrenas (BCN Tsunamis). En la llista júnior masculina han estat convocats Sergi Medina, Genís Mas i David Coronas (Cent Patins), Sergi Riera (Sant Andreu), Ivan de las Heras (SAB Tucans) i Roger Navarro (Jujol), i de la júnior femenina Judit Pareja, Carolina Moreno, Andrea Sehuk (Cent Patins), Xenia Seoane (SAb Tucans) i Mercè Vilaró (BCN Tsunamis).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)