OK Lliga

El Barça acaba invicte l’OK Lliga i el Vendrell i l’Alcobendas baixen

Hoquei sobre patins.

El Barça Lassa ha arrodonit aquest vespre una fita històrica a la pista de l’Alcobendas amb un triomf que el converteix en el primer equip de la màxima categoria que tanca el curs invicte en les 50 edicions de la competició que es va fundar el curs 1969-1970 amb la denominació de divisió d’honor. Els d’Edu Castro, que han condemnar definitivament l’Alcobendas al descens a l’OK Lliga plata, ja van ser proclamats campions en la jornada 26a a les Comes però la possibilitat d’establir un nou registre que mai cap equip havia assaborit abans els ha mantingut amb tensió fins al final. L’equip blaugrana ha obtingut el seu sisè títol de lliga consecutiu i el trentè del seu palmarès i el rècord és la cirereta.

El Liceo, subcampió

Pel que fa a la lluita pel subcampionat, el Liceo, que depenia d’ell mateix, no ha fallat a la pista del Caldes i s’ha assegurat la segona plaça. El subcampionat arrodoneix una gran temporada dels de Juan Copa, que van ser campions de la supercopa i també van arribar a la final de copa.

També hi optaven el Noia, que acaba quart, i el Reus, que clou el curs tercer i invicte a casa després d’haver derrotat el Voltregà (2-1). Tots dos acompanyaran el Barça en la lliga europea el curs vinent. De fet, els quatre equips classificats són els mateixos que el curs passat. El Noia ha reconfirmat el seu moment dolç amb un equip molt jove i el Reus ha parat el cop després de perdre internacionals consagrats. L’Europa Cup la jugaran l’Igualada, el Lleida, el Caldes, el Voltregà i el Girona, que ha passat de tenir l’aigua al coll a salvar-se i amb plaça europea gràcies al seu triomf a casa contra el Noia (6-2) i la derrota del Calafell, que ja estava salvat, a la pista de l’Igualada, que completa una gran temporada acabant la lliga cinquè.

Pel que fa al descens, han perdut la categoria el Vendrell, que ha perdut a Lleida (5-2) i posa fi a un cicle gloriós a la màxima categoria coronat amb tres títols –dues copes i una CERS–i l’Alcobendas, condemnat a casa davant de la voràgine del Barça (2-5). El Cic, un altre històric, ha guanyat a la pista de l’Alcoi i s’ha salvat (1-5). L’Alcoi i el Sant Cugat, de fet, ja havien baixat en jornades precedents en una temporada en què hi ha hagut quatre descens perquè l’OK Lliga del curs vinent tindrà catorze equips per comptes dels setze actuals, una reducció que s’ha fet pensat en la recuperació del play-off. Els dos equips que han pujat procedents de l’OK Lliga plata són el Palafrugell i el Taradell

Resultats de la 30a jornada: Girona-Noia (6-2); Alcoi-Vic (1-5); Igualada-Calafell (7-3); Lloret-Sant Cugat (5-4); Lleida-Vendrell (5-2); Reus-Voltregà (2-1); Alcobendas- Barça (2-5) i Caldes-Liceo (3-6).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)