OK Lliga

El Citylift Girona fitxa Humberto (Noia) i Pau Palacín (Mataró)

Hoquei sobre patins.

El Citylift Girona, que el curs vinent jugarà l’Europa League, ha anunciat avui els fitxatges del jugador de 26 anys procedent del Noia Humberto Mendes i de Pau Palacín, que arriba de les files del Mataró de l’OK Lliga plata. Mendes va començar a jugar als 10 anys a Angola i ha militat en diversos equips catalans: el GEiEG, el Manlleu i el Caldes. És un jugador que dona molt d’equilibri i ha disputat les tres últimes temporades al Noia. En l’àmbit internacional, ha jugat tres mundials sènior i dos de júnior. Aquesta temporada ha fet 9 gols en l’OK Lliga.

Palacín té 22 anys i ha fet deu gols en l’Ok Lliga plata amb el conjunt maresmenc, que ha acabat la competició en la quarta posició. Els dos fitxatges afegeixen als del tàndem tècnic format per Ramon Benito i Marc comalat i a les renovacions del porter Jaume Llaverola i del jove Oriol Garcia. Manel Garcia ai Raül Pelicano no continuaran. Tampoc no seguirà el torderenc Enric Torner, que reprendrà la seva aventura en l’hoquei sobre patins italià.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)