Mundial

Díez dona la victòria a Espanya a cinc minuts de la fi

Hoquei patins. Xile aprofita les ocasions i es defensa molt bé

XILE 2 ESPANYA 3

XILE:Hidalgo, Donoso, Flores, Ramos i Gaete –inicial–, Muñoz, Reyes, Llera, Silva i Aparicio.ESPANYA:Bernadas, Puigdueta, Casarramona, Piquero i Lolo –inicial–, Busquets, Florenza, Díez, Sanjurjo i Vicente.GOLS:1-0 (7’) Donoso. 1-1 (19’) Busquets. 1-2 (20’) Díez. 2-2 (32’) Ramos. 2-3 (45’) Díez.ÀRBITRES:J. Pinto i J. Thibaud.FALTES:6 de Xile i 5 d’Espanya.

La selecció espanyola femenina va dominar Xile i va tenir ocasions per aconseguir una victòria més clara, però no es va assegurar el triomf i els tres punts fins a cinc minuts del final. María Díez en una jugada personal va desencallar el partit i va donar la victòria a Espanya. El conjunt xilè va aprofitar les seves ocasions, es va defensar bé i va estar lluitant per puntuar fins als darrers minuts.