Mundial

La selecció espanyola femenina jugarà els quarts contra Alemanya

Hoquei sobre patins. El conjunt alemany ha acabat quart del grup B sense puntuar, però perdent dos partits per la mínima

La elecció espanyola femenina s’enfrontarà a Alemanya en els quarts de final. L’equip dirigit per Ricard Ares, amb set jugadores catalanes, ja es va assegurar la primera plaça del seu grup A en la jornada de dilluns, després de guanyar els tres partits que ha disputat. El grup B ha finalitzat avui i s’havien d’acabar decidir les posicions. Argentina ha guanyat Itàlia per un clar 9-1 i ha acabat primera, mentre que Portugal ha superat a Alemanya per un curt 2-1, i l’ha deixat en la quarta posició.

El combinat alemany, entrenat pel tècnic català Quim Puigvert, ha perdut els tres partits de la fase de grups, tot i que només ho va fer per un gol contra les italianes (1-0) i avui enfront les portuguès (2-1). L’únic resultat clar va ser enfront Argentina (5-2). El quart de final entre Espanya i Alemanya es jugarà el dijous dia 11 en el Palau Blaugrana, ja que es canvia de seu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)