OK Lliga

Triomf ajustat del Girona

Hoquei patins.

GIRONA 3 NOIA 2

GARATGE PLANA GIRONA:Llaverola, Mangas, Gurri, Mendes i Hernández –equip inicial–; Palacín, Oriol Garcia, Pujol, David Carles i Coll.NOIA FREIXENET:Zapater, Esteller, Costa, Llorca i Aragonès –equip inicial–; Jordi Ferrer, Manrubia, Salvadó, Montserrat i Xus Fernández.GOLS:0-1 (21’) Jordi Ferrer. 1-1 (24’) Gurri. 2-1 (39’) Gurri. 2-2 (41’) Aragonès. 3-2 (42’) Mangas.ÀRBITRES:J. Gómez i S. Mayor. Targeta blava a a Mendes i Costa.FALTES:8 del Girona i 8 del Noia.COMENTARI:El Garatge Plana Girona va guanyar un partit molt disputat contra el Noia Freixenet. Els dos equips van tenir ocasions i van buscar la victòria. En la primera meitat el Noia va desaprofitar un penal i el Girona, una falta directa, i es va arribar al descans amb l’1-1. En el segon temps els gironins van buscar la victòria, van tenir ocasions i van marcar. El Noia va reaccionar i els gironins es van tornar a avançar amb el 3-2, es van marcar tres gols en tres minuts bojos. Els de Sant Sadurní van atacar l’últim minut amb cinc jugadors de pista i van tenir ocasions per empatar. El Girona va fer una falta en l’últim instant, i amb el temps a zero el Noia va treure la falta, va fer una passada i la rematada va entrar a la porteria. No va ser gol perquè estava fora de temps.