OK Lliga

El Caldes assalta Lleida

Hoquei sobre patins. Assoleix la seva primera victòria fora de casa en una pista molt complicada. Els locals estan negats en la bola aturada

LLEIDA 1 CALDES 5

LLEIDA LLISTA:Lluís Tomàs, Cañellas, Vives, Andreu Tomàs i Gefflot –inicial–; Giuliani, Joseph, Sergi Folguera, Palazón i Gerard Folguera.CALDES RECAM LÀSER:Camps, Rovira, Rosa, Alexandre Acsensi i Cristian Rodríguez –inicial–; Ricart, Giménez, Blanqué, Roger Acsensi i Beltrán.GOLS:0-1 (10’) Rovira. 0-2 (12’) Alexandre Acsensi. 0-3 (19’) Blanqué. 0-4 (28’) Rosa. 0-5 (39’) Roger Acsensi. 1-5 (46’) Joseph.ÀRBITRES:M. Díaz i D. Pico. Targeta blava a Palazón, Rovira, Giménez i Roger Acsensi.FALTES:9 del Lleida i 11 del Caldes.

El Caldes Recam Làser va aconseguir la seva primera victòria fora de casa i ho va fer en una pista molt complicada, la del Lleida Llista. El conjunt local es va veure sorprès per l’eficàcia de cara a gol del seu rival, mentre que els lleidatans van estar completament negats en les jugades de bola aturada. El Lleida va disposar d’un penal i de quatre faltes directes, la majoria en el tram final del partit, i no en va convertir cap en gol.

Els vallesans es van avançar en el marcador amb dos gols en dos minuts en l’inici de l’enfrontament i van arribar al descans amb un 0-3 al seu favor. En la segona meitat van mantenir el seu encert en atac i es van situar amb un clar 0-5 quan faltaven 11’ per al final. En els darrers 10’ els jugadors del Caldes van veure tres targetes blaves però els lleidatans no van marcar en les faltes directes.