OK Lliga

El Caldes trenca la ratxa de l’Igualada fora de casa

Hoquei patins. Els locals encadenen la tercera victòria consecutiva

CALDES 5 IGUALADA 3

CALDES RECAM LÀSER:Camps, Rovira, Rosa, Alexandre Acsensi i Cristian Rodríguez –equip inicial–, Ricart, Giménez, Blanqué, Roger Acsensi i Beltrán.IGUALADA RIGAT:Deitg, Pla, Baliu, Tety Vives i Méndez –equip inicial–; Marimón, Riba, Palau, Yeste i Del Valle.GOLS:1-0 (2’) Rosa. 2-0 (3’) Rovira, de falta directa. 3-0 (7’) Rovira. 4-0 (22’) Blanqué, de falta directa. 4-1 (24’) Baliu. 4-2 (45’) Pla, de falta directa. 5-2 (46’) Blanqué. 5-3 (49’) Baliu.ÀRBITRES:S. Mayor i J.A. Ribó. Van mostrar targeta blava a Tety Vives i Pla.FALTES:12 del Caldes i 5 de l’Igualada.

El Caldes Recam Làser va trencar la ratxa de l’Igualada Rigat fora de casa i els igualadins van perdre per primer cop en un desplaçament. Els vallesans van marcar dos gols en els primers tres minuts i van arribar a tenir un 4-0 al seu favor. Els igualadins van retallar abans del descans (4-1) i en la segona meitat els dos equips van buscar la victòria. El Caldes va mostrar el seu bon moment de joc i va encadenar la tercera victòria consecutiva i ja suma cinc partits sense perdre.