Més hoquei

Sortejats els dos equips mixtes del Nadal sobre rodes

Hoquei sobre patins.

Les dues Catalunyes mixtes que s’enfrontaran diumenge en un format innovador (16 h) en el pavelló Maria Víctor de Palau-solità i Plegamans en el III Nadal sobre rodes van quedar definides ahir mitjançat un sorteig que es va fer en el mateix recinte durant la presentació del partit. La tria inicial de candidats la van fer els internautes a través de les seves votacions en el lloc web de l’Esportiu de Catalunya. La disponibilitat i el criteri de no alinear més de dos jugadors per equip van fer que els dos seleccionadors, Jordi Camps i Josep Maria Barberà arribessin a configurar una llista de deu jugadores i deu jugadors. Pau Bargalló, (Barça), el més votat entre els nois, no jugarà el partit perquè està tocat i hores abans disputarà el Barça-Liceo d’OK Lliga. Tampoc no hi seran les jugadores del Manlleu María Díez i Anna Casarramona, ni la del Sant Cugat Maria Pujadas, que disputen un Manlleu-Sant Cugat, també de lliga, la mateixa tarda. La recaptació –l’entrada val 5 euros– serà destinada a la fundació Joan Petit Nens amb càncer, que en les dues convocatòries nadalenques precedents va reunir una mitjana de 6.000 euros i espera repetir l’èxit solidari.

Sigui com vulgui, les mans innocents de Laura Puigdueta (Palau), la més votada, Pau Bargalló, que va col·laborar en l’acte, i els dos tècnics van establir que l’equip batejat com Catalunya Il·lusió el formaran els porters Laura Vicente (Palau) i Jaume Llaverola (Girona) i els jugadors de pista Laura Barcons (Voltregà), Alba Romaguera (Girona), Joana Xicota (Cerdanyola), Àlex Rodríguez (Reus), Joana Comas (Vila-sana), Aleix Marimon (Igualada), Sergi Llorca (Noia) i Marcos Blanqué (Caldes). El tècnic serà Jordi Camps. Dirigit per Josep Maria Barberà, el Catalunya Coratge presenta de porters a Teresa Bernadas (Voltregà)i Sergi Fernández (Barça). Com a jugadors de pista hi seran Laura Puigdueta (Palau), Xavier Gurri (Girona), Laura Vall (Girona), Gemmà Solé (Cerdanyola), Marc Julià (Reus), Marta Borràs (Bigues i Riells), Adrià Ballart (Voltregà)i Marc Grau (Liceo). Els jugadors d’un mateix equip s’han separat automàticament durant el sorteig.

El duel es jugarà amb unes porteries fetes expressament força més grans que les habituals d’1,20 metres d’altura i 2,20 metres de llarg. Les reglamentàries fan 1,05x1,70 m. Una vegada més, la federació catalana capitaneja l’evolució de l’hoquei sobre patins i el partit servirà de prova. Al final del duel, el resultat s’arrodonirà amb vuit llaçament de faltes directe per part de cada un dels vuit jugadors de pista de cada conjunt. Tot seguit, un grup de 100 nens de base arrodoniran la jornada amb un torneig.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)