OK Lliga

El Noia assalta la pista del Liceo

Hoquei sobre patins. S’imposa en un gran partit i trenca la imbatibilitat dels gallecs davant la seva afició

LICEO 3 NOIA 4

DEPORTIVO LICEO:Carles Grau, Bruno di Benedetto, Torres, Ciocale i Roberto di Benedetto –equip inicial–; Bridge, Oruste, Marc Grau, Platero i Martín Rodríguez.NOIA FREIXENET:Zapater, Esteller, Manrubia, Llorca i Aragonès –equip inicial–; Ferrer, Costa, Salvadó, Montserrat i Xus Fernández.GOLS:1-0 (12’) Oruste, de falta directa. 1-1 (31’) Aragonès, de penal. 1-2 (33’) Aragonès. 2-2 (39’) Roberto di Benedetto. 2-3 (42’) esteller. 2-4 (45’) Manrubia. 3-4 (50’) Roberto di Benedetto.ÀRBITRES:R. Fernández i E. Díaz.FALTES:10 del Liceo i 11 del Noia.

El Noia Freixenet va aconseguir una victòria de prestigi a la pista de Liceo i es va imposar per 3-4, després de fer una gran segona meitat. Els de Sant Sadurní van trencar la imbatibilitat dels gallecs davant la seva afició i van sumar la seva cinquena victòria consecutiva en l’OK Lliga.

Des de l’inici del partit el joc va ser intens i els dos equips van sortir a buscar els punts, però en aquesta primera meitat només va marcar el Liceo de falta directa anotada per Maxi Oruste. La millor ocasió del Noia va ser un penal que no va poder transformar.

En la segona meitat tot va canviar i els de Sant Sadurní van estar molt més encertats de cara a la porteria contrària. Sergi Aragonès va empatar de penal i va fer l’1-2 dos minuts després. Els gallecs van desaprofitar un penal i els de Sant Sadurní, una falta directa abans que els locals aconseguissin empatar amb un gol de Roberto di Benedetto. Tres minuts després, però, Aleix Esteller va tornar a avançar al conjunt visitant. Maxi Oruste va disposar d’una nova falta directa, però no va poder superar Martí Zapater, que va fer una gran actuació. A cinc minuts del final Pol Manrubia va marcar el 2-4 i va encarrilar la victòria, però el Liceo no es va donar per vençut en cap moment. Quan faltaven 57 segons Roberto di Benedetto va marcar el seu segon gol i va ajustar el marcador amb el 3-4. Els gallecs van treure el porter i van atacar amb cinc jugadors de pista, i van crear perill, però el Noia va aguantar i es va emportar la victòria.