OK Lliga

El Caldes goleja

Hoquei sobre patins. L’Igualada és superat clarament en la segona meitat

IGUALADA 3 CALDES 7

IGUALADA RIGAT:Deitg, Pla, Baliu, Vives i Méndez –inicial–; Marimón, Palau, Yeste, Bars i Del Valle.CALDES RECAM LÀSER:Camps, Rovira, Rosa, A. Acsensi i Rodríguez –inicial–, Ricart, Giménez, Blanqué, R. Acsensi i Beltrán.GOLS:0-1 (6’) Rosa. 1-1 (12’) Bars. 2-1 (13’) Vives.2-2 (37’) Rosa. 2-3 (39’) Rovira. 2-4 (42’) Giménez. 2-5 (43’) Rosa. 2-6 (45’) Giménez. 2-7 (46’) Rodríguez. 3-7 (50’) BarsÀRBITRES:I. González i T. Pardo.FALTES:8 de l’Igualada i 9 del Caldes.COMENTARI:El Caldes va golejar l’Igualada a domicili, va sumar el seu segon triomf fora de casa i encadena quatre partits sense perdre. Els locals es van situar 2-1 en el descans, però en la segona meitat els visitants van fer sis gols en nou minuts i es van emportar els tres punts en joc.