OK Lliga

Ferran López no seguirà a la banqueta del Calafell

Hoquei sobre patins.

El tècnic del Calafell Tot l’Any Ferran López ha anunciat que no seguirà dirigint l’equip penedesenc el curs vinent. El de Sant Sadurní compleix la primera temporada en el club i els resultats han estat òptims. L’equip està classificat per jugar la copa i com a vuitè classificat de la fase regular amb 36 punts en 25 jornades també tindria garantida una plaça en l’Europa Cup del curs vinent. López va arribar al Calafell procedent de l’Igualada i abans havia estat l’entrenador del Noia, club en el qual va guanyar la copa de la CERS i la copa Continental. “Ha estat un autèntic plaer, un autèntic privilegi ser el vostre entrenador aquesta temporada. He vibrat com mai i m’ho he passat molt bé amb vosaltres, m’he sentit molt valorat i sou molt especials per mi. He crescut moltíssim. No ha estat una decisió fàcil però al final hem de decidir cap a on van les nostres vides i els nostres camins”, ha expressat l’entrenador, que no ha revelat quin serà el deu destí. L’altre tècnic de l’OK Lliga que ja ha anunciat que no seguirà és el Pere Varias (Noia Freixenet).

També causarà baixa el porter osonenc de 23 anys Martí Serra, que serà el substitut al Lleida Llista de Lluís Tomàs, que es retira a final d’aquesta temporada. El porter de Masies de Voltregà format al Vic ha fet una gran temporada amb el conjunt penedesenc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)