OK Lliga

El Barça i el Manlleu, campions de les OK Lliga

Hoquei sobre patins.

La federació espanyola de patinatge ha declarat avui oficialment campió de l’OK Lliga masculina al Barça, que suma el setè títol consecutiu i el 31è del seu palmarès. L’equip d’Edu Castro va perdre el primer partit de la competició a la pista del Liceo però va reaccionar amb virulència i havia guanyat els 24 partits posteriors, establint un nou rècord de triomfs seguits en la competició. Quan faltava una jornada de la lliga regular en un curs en què s’havia tornat a implantar el play-off, el conjunt blaugrana tenia 72 punts i duia onze punts de marge sobre el Liceo. Els altres dos equips classificats per jugar la lliga són el Noia i el Reus. L’Europa Cup la jugaran el Garatge plana Girona, el Caldes Recam Laser, l’Igualada Rigat el Calafell. Tenint en compte que els quatre darrers havien de jugar un play-off de descens i que en l’última jornada de la fase regular, a més, el Palafrugell o el Voltregà, tots dos amb 21 punts, es podien salvar directament, la federació ha optat per decidir que no hi hagi descensos, fet que comportarà que el curs vinent la lliga torni a ser de setze equips. La redimensió, lògicament, dificultarà o impedirà que es pugui jugar al play-off, tret que els clubs estiguin d’acord a recuperar unes quantes jornades intersetmanals. els dos equips que pugen són el Mataró i el Vendrell, els campions dels dos grups de l’OK Lliga plata.

Per un altre costat, s’ha oficialitzat que la copa tant masculina com femenina es jugarà del 17 al 20 de setembre.

Pel que fa les noies, el Manlleu ha estat proclamat campió de l’OK Lliga femenina seguint el criteri de millor equip de la primera volta, en la qual va acabar empatar a punts amb el Generali Palau, però per davant pel millor coeficient general. Tampoc no hi haurà descensos i la lliga del curs vinent també serà de setze equips, tot i que encara no se saben els dos equips que pujaran.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)